SHAKLEE

Kami utamakan Kesihatan

Shaklee adalah peneraju syarikat nutrisi semula jadi di A.S.

Keberkesanan ketulenanpurity dan keselamatan – jauh melangkaui organik.

Kami berpendapat kesihatan yang baik adalah perkara yang paling berharga di dunia. Tanpanya, semua perkara lain menjadi tidak bermakna. Kerana itulah setiap bahan yang dimasukkan ke dalam botol Shaklee telah dicipta untuk menjadikan anda lebih sihat. Dan kerana ia terbukti, anda pasti tidak sabar untuk bercerita kepada keluarga dan rakan mengenainya.

Di Shaklee, kami adalah penyokong tegar gaya hidup sihat, termasuk pilihan makanan yang sihat, suplemen yang bijak, dan senaman yang kerap – selama lebih 60 tahun!

Dan kami sangat berbangga dapat menerbitkan Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee [Shaklee Dietary Supplement Study], satu kajian penanda aras pertama seumpamanya yang menyokong potensi manfaat suplemen dalam jangka panjang di kalangan populasi pengguna unik.

KOMITMEN SHAKLEE UNTUK MENJALANKAN PENYELIDIKAN KLINIKAL DAN SAINTIFIK ADALAH NADI KEPERCAYAAN SYARIKAT.

Produk kami disokong oleh 125 pembentangan dan terbitan kertas saintifik yang menunjukkan bahawa ia membawa perubahan kepada kesihatan anda. Kebanyakannya diterbitkan dalam jurnal saintifik ulasan-sejawat (pakar-pakar lain di bidang berkaitan) untk kemajuan sains, kesihatan dan planet kita.

Layari healthresource.shaklee.com untuk lampiran lengkap penyelidikan yang ditaja oleh Shaklee.

Saranan Shaklee

1. MAKANAN SECARA SIHAT

Pelan pemakanan sihat anda termasuklah pilihan menyihatkan yang menekankan kepada pengambilan buah-buahan, sayursayuran, bijian penuh, dan produk susu bebas-lemak atau rendah-lemak.

2. BERSENAM DAN CAPAI BERAT YANG SIHAT

Jadikan aktiviti fizikal yang kerap dan teratur sebagai komponen utama program pengurusan kesihatan anda untuk menggalakkan kesihatan dan kesejahteraan menyeluruh dan mengurangkan risiko penyakit kronik.

3. SUPLEMEN SECARA BIJAK

  1. Suplemen multivitamin/mineral yang komprehensif dan seimbang dengan sekurang-kurangnya 450mg kalsium dan vitamin D adalah memadai dan munasabah.
  2. Pastikan anda mengambil protein yang mencukupi setiap hari; ia adalah bahan pembina tubuh paling asas, untuk mengekalkan tenaga dan kulit yang sihat.
  3. Cuba tingkatkan pengambilan asid lemak omega 3, EPA dan DHA, yang dikaitkan dengan pengurangan risiko penyakit kardiovaskular serta memperbaiki tindak balas metabolik dan keradangan.
  4. Nutrien anti oksidan membantu melindungi sel-sel tubuh daripada penuaan, jadi pastikan anda mempertimbangkan anti oksidan seperti vitamin C dan E, serta beta karotena.
  5. Pastikan pengambilan vitamin B kritikal termasuk asid folik, vitamin B6 dan B12, untuk membantu melindungi DNA dan menyokong penuaan yang sihat.
  6. Akhir sekali, dapatkan nutrisi probiotik untuk menyokong penghadaman yang sihat dan fungsi imun.

 

Kami utamakan kehidupan harmoni Bersama Alam Semula Jadi

Mematuhi nasihat Dr. Shaklee, kami mencari ilham dan inspirasi daripada kearifan dan khazanahalam semula jadi dalam setiap perkara yang kami lakukan.

Maksudnya, kami menghasilkan produk menggunakan bahan semula jadi paling tulen. Dan kami mengambil langkah paling ketat untuk menjauhi racun perosak, bahan pencemar, dan lain-lain bahan bukan semula jadi yang tidak patut terdapat di dalamnya.

Apa yang kami ambil daripada alam, sama pentingnya dengan apa yang kami tinggalkan.

Syarikat kami adalah yang pertama di dunia diiktiraf sebagai Climate Neutral™, yang bermaksud kami beroperasi dengan impak bersih sifar kepada bumi ini.

Ibu pejabat dunia kami adalah model terkemuka yang melambangkan tanggungjawab kepada alam sekitar.

Kami menghasilkan produk yang lembut, mesra serta tidak menjejaskan planet. Dan kami tidak melakukan ujian ke atas haiwan.

Sejak Shaklee ditubuhkan, kami sentiasa mematuhi hukum alam.

Setakat ini, kami belum lagi tersilap langkah.

Anugerah Kami:

Earth Day 2000 Environmental Business Leadership Award
2006 EPA Climate Leader

 

2002 EPA Climate Protection Award
Earth Day 2000 Environmental Business Leadership Award

Shaklee Difference

The Shaklee Product Philosophy
For over 50 years, generations of families have counted on us to do what no other company can do quite like Shaklee – make products that are naturally safe AND proven effective.

Our mission at Shaklee is to provide a healthier life for everyone and a better life for anyone. We do it by making natural products that are so exceptional, you just have to tell your friends. Every product that goes into every Shaklee bottle is designed to improve health, work without compromise, and be gentle on the planet.

When you pick Shaklee, you will know three things to be true. It is always safe. It always works. And it is always green.

Always Safe

Always Works

Always Green

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.