Manchester United & Referee

manUnited&reffereeAku bukannya marah lalat pukul nyamuk. Bukan juga marah kucing tembak harimau. Apa yang aku nak tunjukkan ni adalah pendedahan oleh fan2 Bolasepak bila bercerita pasal kejayaan manchester United. Aku tak nak cakap pasal Liverpool. Pasukan ini musim ini adalah antara yang paling lemah. King Kenny mungkin dah terlalu tua untuk jadi boss atas padang yang sudah habis formula untuk mencari kemenangan. Walaupun aku penyokong gila pasukan merseyside ni namun aku tak akan sesekali menyokong semborono. Kalau salah tetap salah. Lemah tetap lemah. Berbalik kepada modus operandi aku untuk tulisan ini adalah untuk menayangkan bagaimana Referee di FA England ni yang terlalu sayangkan Man United. Samada memang ada agenda di sebalik semua ini atau tidak, kita tengok sahaja lah…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s